8 najpopularnijih ljetnih trendova koje ćete viđati svugdje

Foto: Instagram

RAZUMIJEMO vas, jer i mi volimo obnavljati garderobu.
 
Online dućani Lyst i Polyvore udružili su snage s poznatom društvenom mrežom Pinterest, kako bi sastavili listu ljetnih trendova koje su njihovi korisnici najviše pretraživali ove sezone.
 
Tako smo dobili listu od 8 komada, koji će se očito naći u ormarima brojnih žena, a moramo priznati kako su nas neki itekako iznenadili. Pa krenimo redom.
 
1. Traper suknje
 
Kratke, do koljena, duge, nije bitno, samo da su od trapera, a svakako najpopularnije su one s resicama koje izgledaju kao da ste ih sami odrezali.
 
 
2. Havajske košulje
 
U posljednjih mjesec dana ovaj je pojam upisalo više od 180 tisuća žena, a ako ne želite trošiti novac, zavirite u njegov ormar, možda se tamo već nalazi jedna.
 
 
3. Jednodijelni kupaći kostimi
 
Ovo ljeto zaboravite na bikinije, jer na modnom su tronu jednodijelni kupaći kostimi, koje su proslavile manekenke poput Kendall Jenner i Belle Hadid, ali i film "Baywatch", koji trenutno igra i u našim kinima.
 
 
4. Gingham uzorak
 
Mali kvadratići, posebno u crnoj, plavoj i crvenoj boji, zaposjeli su odjevne komade - od hlača i suknji do haljina i topića. Pinterest otkriva kako se ovaj uzorak ove godine guglao dvostruko više nego prošle.
 
 
5. Ravne natikače
 
Sastavni dio svakog ovogodišnjeg ljetnog stylinga bit će ravne natikače, ukrašene na razne načine - resicama, mašnama, cirkonima, pomponima, perjem, itd.
 
 
6. Milenijska ružičasta boja
 
Nju nazivaju "it" bojom sezone, a nije samo rezervirana za žene, već i za muškarce. Osim u modnom svijetu, ova je boja hit i u svijetu ljepote, ali i u uređenju doma.
 
 
7. Torbice oko struka
 
O da, "pederuše" se vraćaju na velika vrata, a tko je ponovno zaslužan za njih? Kendall Jenner, koja se ne odvaja od svojih.
 
 
8. Cekeri
 
No, oni nisu nimalo obični ove godine, već su ukrašeni inicijalima, pomponima, resicama, čipkom, dugim ili kratkim ručkama, različitih boja i veličina. A nose se po plažama, ali i po gradskom asfaltu.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.