5 stvari koje moraš znati prije ulaska u ozbiljnu vezu

Foto: Screenshot Youtube

STVARI će se promijeniti.

1. Seks
 
S vremenom, vaš seksualni nagon neće biti kao na početku. Nećete to raditi nekoliko puta na dan, svugdje i satima. Nekad vam se niti neće dati, a nekad će trajati svega nekoliko minuta. No, dokle god ne apstinirate duže vrijeme, sve je to sasvim normalno.
 
2. Prijatelj
 
Nakon nekog vremena, na tu ćeš se osobu oslanjati kao da je jedan od tvojih najboljih prijatelja. Bit će to odlična, ali i čudna prilagodba, s obzirom da si dosad prijatelje i frajere s kojima si izlazila, stavljala u zasebne kategorije. No, neće ti biti žao.
 
3. Vrijeme
 
S ozbiljnom vezom, imat ćeš sve manje vremena za druge ljude, odnosno druženja s prijateljicama. Nitko ne želi biti ta osoba, već je to nešto što se dogodi prirodno. Filmski maratoni, kave, izlasci, polako će pasti u drugi plan, no to nipošto ne znači da bi ih trebala ignorirati. Uvijek se sjeti da su one bile tu i prije njega.
 
4. Druga strana medalje
 
Događat će se i neugodne stvari i on će te vidjeti u tvojim najgorim izdanjima. No, to neće biti problem kakav si mislila da će biti, jer si sad sretna i opuštena.
 
5. Kompromis
 
Stvari za koje si rekla da nikada ne bi tolerirala, sada ćeš tolerirati. Ne sve, ali... A kad god pomisliš kako ne bi trebala prijeći preko nekih, sjeti se i da on pristaje na neke, za koje je rekao da nikad neće. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.