5 košulja koje svaka žena treba imati u ormaru

Foto: Instagram, &M, Bershka, Mango, Zara, Stradivarius
 
ZABORAVITE na trenutak na modne trendove.
 
Postoje neki klasični komadi koji nikad ne izlaze iz mode, bez obzira na to što je trenutno "in" ili "out" i upravo se u njih najviše isplati ulagati. A odjevni komad koji najmanje podliježe trendovima definitivno je košulja, iako i ona iz sezone u sezonu dobiva nova lica. No mi ćemo se danas fokusirati samo na bezvremenske modele i to na njih pet, a ove košulje bi baš svaka žena trebala imati u svom ormaru:
 
Klasična bijela košulja
 
 
Ovaj bezvremenski klasik prolazi u svim prilikama i sigurno neće nikad izaći iz mode. Uvijek je možete i posuditi od dečka ili tate, jer čak i prevelika će izgledati elegantno, pogotovo ako je ugurana u hlače ili, još bolje, u usku "pencil" suknju za poslovni look. 
 
Stradivarius, 139,90 kn
 
Traper košulja
 
 
Traper je u trendu i opet se nosi od glave do pete, pa se ove sezone svakako isplati uložiti i u jednu košulju u ovoj tkanini. No traper košulju uvijek je dobro imati u ormaru jer je svestrana, baš poput traper jakne i uklapa se u baš svačiji stil.
 
Mango, 299,90 kn
 
Karirana košulja
 
 
Obična bijela majica, traperice, kožna jakna i karirana košulja svezana oko struka kombinacija je koju posljednjih sezona viđamo posvuda i s kojom ni ove jeseni ne možete pogriješiti. Ovo je i idealan outfit za prijelazno doba, kada su razlike između dnevnih i večernjih temperatura velike pa košulju možete po potrebi svlačiti i oblačiti.
 
H&M, 149 kn
 
Prugasta košulja
 
 
Klasične muške poslovne košulje s tankim plavim prugicama posljednjih su sezona postale "must have". Najpopularnije su predimenzionirane pa čak  one dugačke koje glume haljine, no i jedna obična uvijek će vam dobro doći u ormaru.
 
Zara, 299,90 kn
 
Košulja s mašnom
 
 
U danima kada se želite osjećati ženstveno, a ne da vam se nositi haljinu, u pomoć vam priskače košulja s mašnom oko vrata. Bilo da se radi o jednobojnom komadu ili bijeloj košulji s dramatičnom crnom mašnom, učinak će biti isti, čak i ako ju iskombinirate s najobičnijim trapericama.
 
Bershka, 169,90 kn
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.