5 komada koji će unaprijediti vaš poslovni stil

Foto: Instagram

POSLOVNI look ne mora biti dosadan.
 
Tome u prilog idu i brojni modni trenovi koji su posljednjih godina omogućili ženama da i na poslu izgledaju chic, poput cvjetnih odijela, bluza s mašnama i volanima, kariranih sakoa... Želite li da i vaš poslovni stil u 2018. godini postane bolji, sve što vam treba jest ovih 5 komada koji će vam to osigurati:
 
1. Cipele s niskom potpeticom
 
 
Želite li češće na poslu nositi štikle, nabavite model s niskom, block ili kitten potpeticom. Osim što su stabilnije i udobnije od klasičnih salonki s visokom, tankom petom, u ovakvim cipelama bit ćete i u koraku s trendovima.
 
2. Chic remen
 
 
Remen je već odavno izgubio svoju primarnu svrhu i posljednjih par sezona postao je hit modni dodatak za kojim žene posežu kada žele učiniti svoje outfite zanimljivijima. A remen s efektnom kopčom najlakši je način da u trenu podignete i svoj poslovni look.
 
3. Velika torba
 
 
Ako, uz malu torbicu, svaki dan na posao morate nositi i dodatnu platnenu torbu kako biste mogle ponijeti sve što vam treba, vrijeme je da nabavite veću torbu. S jednim povećim kožnim modelom u koji stanu sve vaše stvari, djelovat ćete puno elegantnije nego kada istovremeno nosite nekoliko torbi i vrećica.  
 
4. Klasično odijelo
 
 
Tamno odijelo s okomitim prugicama možda baš ne zvuči stajliš, no s razlogom je klasik. Osim što baš uvijek jamči poslovnu eleganciju, u ovakvom odijelu osjećat ćete se moćno i samouvjereno, pogotovo ako ga iskombinirate s nekim dobrim parom štikli i ženstvenom bluzom.
 
5. Delikatne naušnice
 
 
Žene uvijek izgledaju sređenije kada nose naušnice. No iako su trenutno u modi veliki, upečatljivi modeli, za posao radije izaberite neke jednostavne i manje uočljive naušnice koje će vam također osigurati dozu elegancije. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.