4 pitanja koja si morate postaviti prije nego što napravite šiške

Foto: Instagram

ŠIŠKE su ove godine jedna od najpopularnijih frizura i zaista im je teško odoljeti.
 
No iako su nevjerojatno slatke, prije nego što se odlučite odrezati ih, razmislite kako će vam stajati, hoćete li ih moći održavati, hoće li vam dosaditi... A evo i što se točno morate zapitati ako planirate napraviti šiške:
 
1. Imate li vremena za njihovo održavanje?
 
Šiške su lijepe, ali zahtjevne. Imajte na umu da ćete svako jutro potrošiti vrijeme da ih namjestite, a isto tako vaši će posjeti frizeru biti puno češći. Ako mislite da je to previše truda, radije odustanite od šiški jer bi vam se moglo dogoditi da svako jutro tražite ukosnice dok ponovno ne izrastu.
 
2. Imate li neposlušne pramenove?
 
Ako imate problema s tvrdoglavom kosom koja raste u čudnim smjerovima, niste sami, mnogo ljudi muči ista stvar. No imajte na umu, ako odrežete šiške ne vodeći računa o tome, moglo bi se dogoditi da vam vaša nova slatka frizura sa šiškama donese više frustracije nego zadovoljstva.
 
3. Pokušajte s umjetnim šiškama
 
Ovaj trend sve je popularniji i na našim prostorima, pa zašto ga onda ne biste i vi isprobali? Čak i ako ne razmišljate o šiškama kao trajnijoj opciji, moglo bi biti zabavno vidjeti kako vam stoje. Možete ih nabaviti u trgovinama specijaliziranim za proizvode za njegu kose i frizerske opreme.
 
4. Uložite u proizvod za održavanje
 
Prije nego što vas počne ljutiti činjenica da se šiške jako brzo maste, nabavite kvalitetan šampon za suho pranje koji će taj problem riješiti u trenu.  
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.