4 dobra razloga zašto bi žene trebale biti glasnije u krevetu

Foto: Victoria's Secret

VRIJEME je da podignete svoj glas.

1. Naučit ćete partnera što i kako volite

Ponekad, barem u ovom slučaju,  zvukovi mogu bolje objasniti realno stanje stvari, nego riječi. Posebno ako ste još na početku te se neke stvari sramite izreći jasno i glasno, a ne možete ni očekivati kako će vam on čitati misli. Zato mu zvukovima otkrijte što volite, jer u protivnom će misliti kako baš ništa ne radi dobro, a to je ubojica svakog seksualnog odnosa.

2. Napalit ćete sami sebe

Sviđalo nam se to ili ne, u svakome od nas čuči životinja. A ako prestanete sebe uzimati tako ozbiljno te zagrlite svoje životinjsko podrijetlo, ispuštanje zvukova može povećati vaše uzbuđenje. Osjećaj kontakta s vlastitim tijelom, zarazni je afrodizijak.

3. Napalit ćete njega

Nije tajna kako muškarci više vole vokalnije žene, od onih koje se baš nikada ne glasaju u krevetu. Objašnjenje je vrlo jednostavno: što je žena glasnija, oni osjećaju veću moć, jer su oni razlog takvom glasanju. To u trenutku podiže njegov ego te ga tjera na to da se još više i bolje potrudi oko vašeg orgazma.

4. Time pokazujete da niste samo pasivni promatrač u spavaćoj sobi

Bilo da ste muškarac ili žena, nema ništa gore od pasivnosti među plahtama. Nepomično ležanje s ukočenim udovima, ostavlja dojam kao da ste lutka, a ne živo biće, a to ne želi nitko u svom krevetu. Pokažite mu da ste biće od krvi i mesa, s potrebama: omotajte svoje noge oko njega, iskoristite ruke i podignite glas.
 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.