34-godišnju pjevačicu zaprosio 10 godina mlađi dečko?

Foto: Getty, Instagram

BRITANSKA ljepotica potaknula je glasine na sinoćnjoj gala večeri s princom Charlesom.

Radi se o 34-godišnjoj pjevačici Cheryl Cole kojoj se prošle godine ispunila velika želja da postane majka.

Sinčića Beara dobila je s 10 godina mlađim pjevačem Liamom Payneom kojeg je svijet upoznao kroz boy bend One Direction čiji je bio član.

Podsjetimo, par je zajedno od prosinca 2015. godine, iako su se upoznali kada je on imao  svega 14 godina u talent showu "X Factor" koji ga je proslavio i u kojem je Cheryl jedna od sutkinja. No, kada joj je raspjevani balavac tada namignuo pred svima, nitko nije očekivao da će njih dvoje nekoliko godina kasnije postati par.

No, čini se kako se čuda događaju, a šuška se kako je mlađahni pjevač kleknuo pred svoju djevojku, jer Cheryl je sinoć pokazala dijamantni prsten na "onom" prstu.



Zbog prstena je u drugi plan pala i njezina duga, svilena haljina u kojoj je izgledala prekrasno, no upućeniji izvor za Daily Mail demantirao je glasine o zarukama te je otkrio kao se radilo o kompletu tri dijamantna prstena.



Kako god bilo, par je svima pokazao kako se iskreno voli unatoč velikoj razlici u godinama, iako je rijetko tko vjerovao u uspjeh njihove ljubavi.

Britanskoj pjevačici ovo bi bio treći brak. Prvi je bio s nogometašem Ashleyjem Coleom koji ju je varao na sve strane.



U drugom braku s francuskim biznismenom Jeanom-Bernardom Versinijem izdržala je 19 mjeseci, a navodno je ona bila ta koja je inicirala razvod. "Cheryl je bila ta koja je prva počela shvaćati da su vrlo različiti i da žive potpuno različite živote. Funkcionirali su kao prijatelji, no falilo je intimnosti", otkrio je izvor blizak paru.



Nadamo se da je Liam ona "treća sreća".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.