Zvijezda Male Miss Amerike objavila dirljiv tekst: Prvi blagdani bez tate

Foto: Michael Heart PicturePerfect via Guliver Image

U PETAK je 25-godišnja glumica napisala dugu poruku na Instagramu, u kojoj je ispričala o nizu emocija koje je proživljavala tijekom blagdana nakon očeve smrti od covida-19 ove godine.

"Sretna božićna večer svima! Neću lagati. Ovaj mi je čudan. Moje prvo blagdansko vrijeme bez mog tate", započela je Abigail. "Obožavam blagdane i jako sam zahvalna što ih mogu provesti s mamom, braćom, prijateljima i dečkom... Zaista sam blagoslovljena. Ali teško je znati da ne mogu nazvati tatu i poželjeti mu sretan Božić ili mu poslati poklon-bon za dobar steakhouse."

Napominjući da su "neki dani teži od drugih", Mala Miss Amerike je nastavila pisanjem da je "tuga malo lukavo čudovište".

"Voljela bih da postoji datum isteka vremena u kojem vam netko nedostaje... Ali imala sam gotovo 25 sjajnih godina sa sjajnim ocem i osjećam kao da znam što bi on sada rekao", dodala je Abigail. "Mislim da bi to bilo negdje u stilu: 'Zašto plačeš, dijete? Ja sam dobro. Ne brini se za mene! Volim te, ljepotice.'"

Završavajući svoju poruku, Abigail je napisala: "Svima kojima je netko nedostajao ovih blagdana... Vidim te, čujem te i nisi sam."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.