Želite li pročitati milijun savjeta o odgoju djece, zavirite u Ellin profil

Foto: Facebook

ELLA je prije polaska kući zamolila majke da joj daju još pokoji savjet, ako je slučajno nešto "zaboravila" do tada pitati, a onda je krenulo..... 

I sama slika koju je objavila na Facebooku, već je izazvala buru čuđenja, savjeta, pohvala i pitanja. Zato što je Ella, kao pripadnica modernih mama, kupila ljuljačku za bebe. 

Mame su je odmah krenule savjetovati, ne bez iskustva, kako sve te napravice zapravo nisu dobre za bebe. 

"Mi smo bili u dućanu i Charles je pitao “što je ovo” i neka žena mu je rekla “za lijene roditelje” i on je odmah kriknuo “Ella ovo je za nas”, komentirala je. 

>>Nosilice i sjedalice za bebe nose više štete nego koristi<<

No, njena šala nije kod svih naišla na plodno tlo, vjerojatno zato što svaka mama najbolje zna, i zato mame jako vole čuti kad netko novi rodi, jer svaka u rukavu čuva gomile "provjerenih i najboljih" savjeta. 

To je već poznata situacija među mamama, a kako se Ella tek pridružila tom društvu, vjerojatno će i sama brzo spoznati kako je to biti majka u potpunosti. 

Do tada će se njen Facebook i Instagram profil puniti tuđim savjetima, pa ako imate kakva pitanja vezana uz odgoj beba i njegu majke nakon trudnoće, slobodno zavirite. Možda baš kod nje nađete najbolji odgovor. 

Ma slobodno i nabacite koji savjet, a Ella i Charles će, kako to rade baš svi roditelji, s vremenom prebrati one, njima najbolje. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz ella dvornik, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ella dvornik. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.