Zagrepčanka traži nosiljku za bebu, jeste li je možda pronašli?

LJUDI često gube ključeve, novčanike ili mobitele, ali ponekad ostanu i bez nekih većih predmeta. Jedna Zagrepčanka je shvatila da je zagubila nosiljku za bebu pa je sada pokušava pronaći na sve načine. Između ostalog, i preko Facebook stranice Izgubljeno - nađeno u Zagrebu. 

"Izgubila sam nosiljku. Najgore je što ne znam ni kad ni gdje, ali moguće da je prošlo i vise od mjesec dana. Specifična je pa si nekako mislim da bi se čak i mogla naći. Imam ju od prvog klinca što znači preko 4 godine i ne mogu vjerovati da ne znam gdje je. Rijetko se nosimo i jednostavno nisam obraćala pažnju da je doma nema", stoji u opisu pokraj kojeg je i fotografija nosiljke.

Izgubila Sam nosiljku. 😔 Najgore od svega sta neznam ni kad ni gdje Al moguce da je proslo i vise od mjesec dana....

Objavljuje Izgubljeno - nađeno u ZagrebuNedjelja, 1. studenoga 2020.

"Radi se o zmajčici crne boje s kosturskim glavama. Isto tako više ni ne znam gdje smo ju zadnje nosili. Jednostavno si ne mogu prevrtjeti film. Možda se nađe kakva dobra duša koja ako ju je i našla i kojim čudom vidi objavu i vrati je", dodala je. 

Ako ste kojim slučajem pronašli nosiljku i želite je vratiti, javite se na Facebook stranicu Izgubljeno - nađeno u Zagrebu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.