Za ove slavne osobe možda niste znali da su roditelji i djeca

POSTOJI bezbroj slavnih obitelji koje volimo i kojima se divimo. Kate Hudson, Gwyneth Paltrow i Dakoti Johnson slava je zapisana u genima. Na njih su je prenijele njihove majke. 

1. Kate Hudson i Goldie Hawn

Kate Hudson, poznata po tome što je glumila u nekim od najomiljenijih američkih romantičnih komedija, od početka je imala zvjezdani status jer joj majka nagrađivana glumica Goldie Hawn.

2. Dakota Johnson, Melanie Griffith i Tippi Hedren

Nema sumnje da ova trojka nevjerojatnih žena već neko vrijeme osvaja Hollywood. Zvijezda Pedeset nijansi sive Dakota Johnson kći je američke glumice i filmske producentice Melanie Griffith, koja je kći poznate glumice i bivšeg modela Tippi Herden.

3. Ben Stiller i Anne Meara

Roditelji Ben Stillera, Jerry Stiller i Anne Meara, činili su uspješni humoristični dvojac. Bavili su se televizijskom i filmskom glumom, a mama Anne je u Benovom filmu Noć u muzeju iz 2006. godine imala kameo pojavljivanje.

4. Gwyneth Paltrow i Blythe Danner

Oskarovka Gwyneth Paltrow jedno je od najtalentiranijih lica Hollywooda. Njezina majka, glumica Blythe Danner, i dalje je aktivna u filmskoj industriji, a najnoviju ulogu ima u trileru Strange But True (2019.).

5. Maya Rudolph i Minnie Riperton

Maya Rudolph kći je poznate američke pjevačice soula Minnie Riperton, najpoznatije po hit singlu Lovin' You (1975.). Još 70-ih Riperton je bila hvaljena zbog svog raspona od pet oktava. Nažalost, Riperton se borila s rakom i preminula sa samo 31 godinom 1979. Unatoč tome, njezino nasljeđe prenijelo se na Mayu koja je glumila u hit-filmovima poput Bridesmaids (2011.) i Grown Ups (2010.).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.