Za ime treće bebe u obitelji Kardashian-West "kriv" je Kanye, a doznali smo i zašto

Foto: Instagram

NAKON što je početkom prošlog tjedna svijetom odjeknula vijest o rođenju treće bebe u obitelji Kardashian-West, ovih smo dana zabavljeni objavom njenog imena, a sad smo doznali i koje se značenje krije iza imena Chicago, kako su malenu nazvali.

Javnost je slutila da će ime njihovog trećeg djeteta biti neobično, ali se ipak većim dijelom šokirala nakon jednostavne objave koju je Kim objavila na Twitteru. 


Objavu su mnogi odmah popljuvali kazavši da je to vjerojatno najgluplje ime koje su mogli smisliti, no onda je Kanye ispričao medijima zašto su se odlučili baš za to, netipično ime.

Kad je Kanye imao samo tri godine, njegovi su se roditelji rastali, a on se s mamom Dondom tada preselio u Chicago. Zato taj grad ima posebno značenje za njega i njegovu pokojnu majku, koja je umrla 2007. godine, u dobi od 58 godina, nakon teške operacije od koje se nije uspjela oporaviti.

Zato je odlučio imenom svoje kćerke odati počast majci s kojom je bio jako povezan.

"Kako je odluka o trećoj bebi da je rodi surogat majka bila zajednička, tako smo zajedno odlučili i o imenu naše kćeri. Kanye je predložio ime Chicago, a ja sam se odmah zaljubila u ideju i značenje koje nosi", naglasila je medijima i Kim, a ime se jako sviđa i njenom bratu i seki. 

Doduše, velika seka North već je smislila i nadimak pa je sada zovu Chi.  

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.