Vaše dijete možda spava u istom krevetu u kakvom spavaju kraljevska djeca

Foto: Splash

ZNATE li kako to znamo?
 
Doznali smo nakon posjeta kraljevske obitelji Švedskoj, a kad se u Švedsku dođe, čak ni kraljevska obitelj neće zaobići IKEA-u. Zato što čak ni oni nisu cijepljeni protiv popularnog brenda s jednostavnim, kvalitetnim i doista povoljnim namještajem. 
 
A kad su već prošetali Švedskom, posjetili su i ArkDes, švedski nacionalni centar za arhitekturu gdje su ih dočekali predstavnici i dizajneri te svjetski poznate kompanije te su nakon razgovara s kraljevskim parom otkrili detalje koje im je šapnula vojvotkinja Kate, a potom su ih s ponosom otkrili javnosti. 
 
 
Nakon što je kraljevski par nastavio svoj kraljevski protokol, glavni Ikein dizajner Marcus Engman s veseljem je otkrio medijima da i oni u svoj palači koriste njihov namještaj. Možda se ne vidi u kraljevskim dvorana, no njime su opremili obje dječje sobe pa postoje velike šanse da i vaše dijete, ako i vi imate krevete iz Ikee, spava doslovno u istom krevetu kao princ i princeza. 
 
Tko bi rekao da bi baš to mogla biti veza između naše i kraljevske djece, iako, kako je naglasio Ikein dizajner, to je baš ono što želimo postići - da naš namještaj bude jednako privlačan i dostupan onima višeg staleža kao i običnim ljudima.  
A kako trudna vojvotkinja uskoro treba povesti brigu i oko uređenja još jedne dječje sobe, vjerujemo da će i kinderbet stići upravo iz Švedske. A vjerujemo i da će ga kraljevska obitelj kupiti po punoj cijeni, odnosno, da vojvotkinja neće podleći onom originalnom oglasu za 50 posto popusta na dječji krevetić koji je Ikea nedavno lansirala. 
 
>>IKEA pozvala trudnice da se popiške na njihov oglas i tako dobiju popust na kinderbet<<
 
Tko bi rekao, možda je vaša dječja soba identična onoj princa i princeze?  
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.