Tata dopustio sinu da psuje čim je naučio govoriti. Ne mari za kritike

CONNOR Robertson priznao je da nema problem s time što mu sin psuje. Čim je progovorio, Connor mu je to dopustio, a na TikToku je otkrio zbog čega.

"Moje dijete može psovati, nije me briga koliko ima godina i nije me briga ako to uznemirava tebe ili tvoju djecu", kazao je. 

"Vrlo je vjerojatno da će izrasti u odraslu osobu koja psuje pa ću ga pustiti da vježba dok može", ističe Connor, svjestan da je njegov stav o roditeljstvu nepopularan. 

@clothdiaperdadd

##stitch with @zariaadabarb2.0 in this house we swear

♬ original sound - Connor Robertson

Dodao je i da se sa suprugom kladio hoće li prve riječi njegovog sina biti "volim te" ili "jeb**o te volim". 

"To su dvije najpopularnije riječi u našem domu. Ali sigurno je da ćemo pokušati naučiti sina da koristi pravilne riječi za genitalije. Sleng ne dozvoljavamo", ponosno je istaknuo. 

Tata je na kraju rekao još jednu stvar, a to je da neće sina učiti da misli da su igračke specifične za određen spol.

"S čim god se poželi igrati, može. Naprimjer, izabrao je ružičastu stolicu pa smo je kupili. Zašto? Iskreno, bila je jeftinija od plave i to doista nije bitno. Da, moj sin bira ružičasti stolac, igra se s njim i obožava ga."

Video je skupio preko tri milijuna lajkova.

"Možda i ne mrzim sve muškarce", "Moje pravilo je da sve ima svoje vrijeme i mjesto te da proste riječi ne možemo koristiti kako bi povrijedili druge", "Ja puno psujem, ali ne na druge ljude. Tome me naučio tata", "Ti si tata godine", poručili su neki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.