Svijet je opet poludio za ovim ženskim imenom

Foto: WeHeartIt 

NEKI će uvijek željeti da im dijete ima vrlo popularno ime, ono koje se očito sviđa velikom broju ljudi, dok će neki drugi htjeti ime koje nema baš svatko.

No kako se o imenima, kao i o ukusima ne raspravlja, to ne znači da se ne možemo osvrnuti na ona koja su trenutno najpopularnija. 

A ako pogledamo imena za djevojčice, onda opet možemo reći - Sofia je "glavna". Bila je glavna i prije dvije godine i sada je opet. Barem tako tvrde na portalu babynamewizard.com, čija je ekipa provela ankete o najpopularnijim imenima za bebe u 49 zemalja.

Sofia je bila najčešći izbor za djevojčice u Italiji, Rusiji, Švicarskoj, Meksiku, Argentini, Estoniji, Čileu i Slovačkoj, s time da su u ukupno 20 zemalja vodeći Sofia i slične izvedenice upravo tog imena. A gdje nije prva, onda je sigurno u top 3 imena, u čak dvije trećine zemalja gdje je provedena anketa. 

Sofia inače na grčkom znači mudrost, a iako ne znamo jesu li brojni slavni roditelji malih Sophia, kao što su Andy Murray i Tamara Ecclestone, ime birali zbog značenja ili popularnosti, sigurno je da to ime neće tako skoro sići s top ljestvica. Zato što je već godinama, uz bok Oliviji, u samom vrhu popularnost. U cijelom svijetu. 

Čekate li djevojčicu, a volite biti u trendu, vjerujemo da bi vam Sofija mogla ući u uži izbor. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.