Što god mislili o njemu, David Beckham je savršen tata!

Foto: Instagram

TKO NE voli zaviriti u privatni život velebnih svjetskih zvijezda? Posebno kada je u pitanju turbo slavan par koji još k tome ima četvero djece. Pričamo naravno o Davidu Beckhamu, Victoriji i njihovim potomcima - Brooklyn Joseph, Romeo James, Harper Seven i Cruz David - klince na koje je tata toliko ponosan, što redovno pokazuje na svojim profilima na društvenim mrežama.

Otkako su i on Victorija otvorili profile na Instragramu redovno objavljuju masu svojih privatnih obiteljskih slika, s gomilom detalja iz njhovog doma, s putovanja, zajedničkih druženja, ali pažnju zapravu najviše plijene Davidovi postovi pod slikama.

Je li on zaista toliko romantična i nježna duša, to vjerojatno najbolje zna njegova obitelj, ali nas je, iskreno, fascinirala njegova ljubav prema svojoj djeci. Naravno, tko ne voli svoju djecu - to uopće nije upitno, ali rijetko se kada može vidjeti, čak i na društvenim mrežama koje su često "gluma" - da netko s toliko iskrene ljubavi opisuje svoju djecu i trenutke u kojima ih je "ulovio".

Detalji koji puno više otkrivaju pravu narav, a ako ćemo suditi prema tome - David Beckham je, što jest jest, fenomenalan tata! Pogotovo sada kada je u mirovini pa ima puno više vremena za uživanje s obitelji. 

Posvjedočite i sami:

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.