Sin Meghan Markle i princa Harryja je progovorio: Evo koje su njegove prve riječi

Foto: EPA-EFE

ARCHIE Mountbatten Windsor je počeo izgovarati prve riječi. Prema izvorima koji su razgovarali s novinarima časopisa Us Weekly, Archie u svom rječniku ima već nekoliko riječi.

“Izgovara tata, mama, knjiga i pas”, otkrio je izvor. 

Sin Meghan Markle i princa Harryja je prošlog mjeseca proslavio 1. rođendan, a izvor blizak obitelji otkriva da se voli igrati skrivača i slagati kocke.

Par je dobio sina u svibnju 2019. godine, a u studenom prošle godine otkriveno je da je Archie “snažna i pametna beba”. Već tada je navodno mogao sam sjediti i prevrtati se s jedne na drugu stranu. U to vrijeme nije govorio, niti puzao, ali se očekivalo da će mu prva izgovorena riječ biti tata.

“Kad Harry uđe u sobu, Archie se toliko uzbudi da pruža ruke kao da želi reći: ‘Podigni me’. Već se vidi da će biti jako društven jer je najsretniji kad je okružen ljudima”, kazao je tada neimenovani izvor. 

Prema pisanju medija, Archie je glavni razlog zbog kojeg su se Meghan Markle i princ Harry odrekli kraljevske dužnosti. Meghan je, piše Mail Online, imala osjećaj da se ne može posvetiti majčinstvu u mjeri u kojoj želi kao članica kraljevske obitelji. Navodno je bila zabrinuta i zbog stresa kojem bi zbog medijske pažnje mogao biti izložen njen sin.

Sa službene dužnosti odstupili su u ožujku te preselili u Ameriku. Žive u vili u Los Angelesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.