Shrvana mama: ''Moj sin jedino je dijete iz razreda koje nije pozvano na rođendan''

Foto: Shutterstock

JEDNA majka potaknula je raspravu nakon što je na forumu otkrila kako je njezin osmogodišnji sin jedino dijete iz razreda koji nije bilo pozvano na rođendan jednome od učenika. Kako je objasnila shrvana mama, dječak je primijetio da se pozivnice dijele u školi, a kada nije dobio nijednu, potužio se mami, piše Cafe Mom.

''Moj osmogodišnji sin jučer je došao kući uplakan jer je drugi učenik podijelio pozivnice za rođendan svim svojim kolegama osim njemu. To se dogodilo u njegovoj učionici u kojoj ima 18 učenika. Kada je moj sin pitao kolegu zašto je on jedini iz razreda koji nije dobio pozivnicu, dječak mu je podrugljivo odgovorio da očito nije dospio na popis. Inače se moj sin i taj dječak dobro slažu kad su sami, ali kada je s ostalim prijateljima iz razreda, spomenuti dječak zna biti vrlo zao prema mom sinu. Nemam problem s time što ne pozove mog sina - to je njegova zabava i on može pozovi koga god želi. Ali čini se nepotrebno okrutnim da namjerno isključi mog sina pred svim njegovim kolegama u školi'', objasnila je mama pa dodala:

"Moj sin već ima dosta velikih poteškoća s uklapanjem i pronalaženjem prijatelja s kojima bi sjedio i igrao se za vrijeme ručka ili odmora. Brinem se da će mu sada biti još teže.''

Usput je spomenula i kako je razmišljala da o svemu porazgovara s učiteljem ili ravnateljem škole.

"Iako bih to mogla napraviti, mislim da bih ga tako samo još više povrijedila. Jednostavno me boli srce kad pomislim na drugu djecu koja svaki dan idućih nekoliko tjedana u školi spominju ovu zabavu pred mojim sinom, a on se osjeća odbačenim i izostavljenim'', pojadala se anonimna mama, a njezina objava prikupila je preko 500 komentara.

''Kad bih saznao da je moje dijete pozvalo sve iz razreda osim jednog dječaka, otkazao bih mu rođendansku zabavu iste sekunde'', napisao je jedan tata. Bilo je i onih koji smatraju da je dijete imalo pravo pozvati koga god želi.

''Tko zna zašto nije htio pozvati vašeg sina, možda i nisu toliko dobri kao što mislite. Uostalom, to je njegov rođendan i ima pravo pozvati koga god želi, koliko god ružno zvučalo.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.