Sakrijte se spinneri, pokorit će vas svjetleće bube!

Foto: Instagram

PRATITI "modu" i dječje trendove kada su igračke u pitanju prilično je težak zadatak, priznajemo, pogotovo zato što živimo gdje živimo, pa dok kod nas zavlada neki trend, negdje drugdje klinci već odavno luduju za nekim drugim stvarima. 
 
Mi smo trenutno na "spinnerima", to se spinna gdje god se stigne, a ne vrte ih više samo klinci. Odite na mjesta gdje se susreću roditelji i djeca svih generacija i vidjet ćete mame kako se hlade spinnerima, tate koji pokušavaju biti vještiji od svoje djece, i klince koji ih malo vrte, malo ne, ali su im "spinnaći" i dalje u rukama. 

 
No, možda će ih uskoro ispustiti iz ruku kad i na naše tržište dođu svjetleće bube aka Bright Bugz koje su toliko kul jer je s njima igranje doslovno - magija. 

 
S njima možete raditi super kul trikove, jako su jednostavne za rukovanje i totalno su efektne sa svojim svjetlom. Dolaze u paru, pa je igra još zabavnija. 

 
Čisto da znate da na ljeto slobodno možemo očekivati puno više krijesnica u zraku no obično. 
Jer one stižu! 


No, prije nego vam ova nova pošast izbije novce iz novčanika, pripremite se da klincima pojasnite jednu važnu lekciju - sve ovo što klinci rade sa svojim bubama samo su trikovi koje su naučili raditi bez da je itko ijednu bubu ugurao u uho, nos, usta. 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.