S 32 godine rodila je 12. dijete i nije sigurna hoće li na tome stati

BRITNI Church u srpnju ove godine rodila je svoje 12. dijete. Prvo dijete dobila je nekoliko dana nakon 16. rođendana i ukupno je deset godina provela trudna. Njeno najstarije dijete, sin Jordan, ima 14 godina, dok je najmlađa djevojčica Rowyn Dawn stara mjesec dana. 

"Planiraš li imati još djece?" upitala je Britni nedavno jedna osoba na TikToku.

"Je li nam ona zadnja? Mislim, ali nisam 100 posto sigurna", odgovorila je i tako otkrila da nije sigurna da će stati s rađanjem i širenjem svoje mnogobrojne obitelji.

Upravo je njezin odgovor posvađao ljude. Dok nekima nije jasno zašto ih to zanima, drugi upozoravaju na to da je to iscrpljujuće.

"Ne možeš uživati u 12 djece. Ti jednostavno voliš biti trudna", smatra jedna osoba.

"Možda rađa zbog dječjeg doplatka", zaključuje druga.

Britni je ranije otkrila da na tjednu nabavku namirnica troši oko 2000 kuna. Obitelj mjesečno popije 66 kartona mlijeka i potroši 600 pelena.

Prvih petero djece dobila je u braku s prvim suprugom, dok je ostalu djecu dobila otkako je u braku s 29-godišnjim Chrisom Churchom. Tri godine je bila samohrana majka. 

Ustaje u 7 sati kako bi sve stigla obaviti. Priprema doručak i provjerava e-mailove dok pije kavu. Nakon toga pere odjeću, a Chris razvozi djecu u školu. Poslije ručka Britni uspavljuje trojke pa uzima vrijeme za sebe i svoje hobije. Potom sprema večeru i obavlja ostatak kućanskih poslova. Sva djeca su u krevetu do 21 sat, a ona onda uživa u omiljenim serijama. Žive u kući s pet spavaćih soba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.