Predviđanja kažu da će ova imena biti popularna među djecom rođenom 2022.

Foto: Pexels

IAKO se čini da neka imena nikad neće izaći iz mode, roditelji neprestano tragaju za novim idejama. Među budućim roditeljima porastao je interes za nekoliko imena pa se predviđa da će biti popularna 2022. godine.

Hit serija Bridgerton zaludila je mnoge pa su i brojne buduće majke u obzir uzele imena kao što su Eloise, Daphne, Penelope, Colin, Simon i Benedict, piše časopis Parents.

Još jedna popularna opcija su Theodore i Mare. 

Ljudi se sve više okreću prirodi i vode veću brigu o okolišu. Stoga raste interes za imena Lotus, Juniper, Dalija, Azalea, Iris, Briar, Magnolia, Bear, Bee, Wren, Dove, Blaze i Sunny. 

I imena po dragocjenom kamenju kao što su Rub, Emerald, Onyx, Jasper, Opal i Jade su u fokusu budućih roditelja. 

Zbog pandemije koronavirusa mnogi su odgodili putovanja, ali razmišljaju da djeci daju imena kao što su Salem, Ocean, Prairie, Denver, Everest, Capri, River i Aspen. Popularna su i skandinavska imena Astrid i Stellan, japansko ime Kenji te havajsko Koa.

Što se tiče uniseks imena, vode August, Avery, Finley, Rory, Blake i Cameron. 

I popularnost božanskih imena poput Saint, Halo, Bishop, Creed, Reign, Promise i Serenity raste, kao i imena mitoloških bogova i božica, primjerice Freya, Persephone, Atlas, Apollo, Artemis, Juno, Gaia i Adonis.

Na koncu, tu su vintage imena - Archie, Frankie, Aurelia, Mack, Gus, Clyde, Maeve, Penny i Zelda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.