Posebna u svemu: Pretjeruje li Meghan s trudničkim zahtjevima?

Foto: EPA-EFE

NIJE neuobičajeno da trudnice imaju pomalo čudne želje, no to se najčešće zaustavlja na neobičnim kombinacijama naizgled nespojivih jela. Ipak, čini se da vojvotkinja od Sussexa svojim trudničkim željama pokušava diktirati život i drugim članovima kraljevske obitelji. Naime, sa svog menija je gotovo potpuno izbacila proizvode životinjskog podrijetla te ih jede samo vikendom, a kako Daily Mail piše, isti režim uskoro očekuje i princa Harryja.

Da joj je veganstvo sve zanimljivije, potvrdila je nedavno i uređenjem dječje sobe za koju je odlučila koristiti isključivo veganske boje za zidove, odnosno one koje nisu testirane na životinjama.

Naravno, mnogi nagađaju da je upravo Meghan Markle kriva za skoru selidbu iz zajedničkog doma kraljevske obitelji. Podsjetimo, vojvotkinja i princ su upravo usred uređenja rezidencije Frogmore Cottage u Windsoru, a trudničkih zahtjeva ima i na tom životnom području. Prilikom renovacije njihovog budućeg doma, navodno je inzistirala na ugradnji prozora s instaliranom zaštitom za djecu, a koristit će i ekološki bojler vrijedan oko 50 tisuća funti. 

Kako izvori tvrde, mnogi takve želje pripisuju trudničkim hormonima te vjeruju da je kraljevskoj obitelji već dosta svega.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.