Popularna glumica progovorila o borbi s neplodnošću: Nekome moram reći...

Foto: Pexels

POPULARNA glumica Rebel Wilson, koja posljednjih godinu dana privlači pažnju svojom nevjerojatnom transformacijom odlučila je progovoriti o vlastitoj borbi s neplodnošću.

"Danas sam dobila neke loše vijesti i nisam ih imala s kime podijeliti... Ali pretpostavljam da to moram nekome reći", iskreno je priznala.

"Sve vi žene koje se borite s neplodnošću, razumijem vas. Svemir djeluje na tajanstveni način i ponekad sve to nema smisla... Ali nadam se da će svjetlost uskoro zasjati kroz sve tamne oblake", dodala je.

Podsjetimo, glumica je još u prosincu govorila o odluci da zamrzne jajne stanice. Mjesec dana prije toga u intervjuu za E! News je progovorila i o vlastitoj dijagnozi PCOS-a ili sindroma policističnih jajnika s kojom se suočila još u mlađim danima.

"Imam prekomjernu težinu oko 20 godina. Počela sam se debljati kad sam imala oko 20 godina. Imala sam nešto što se naziva PCOS - sindrom policističnih jajnika - i brzo sam se udebljala. To je samo neravnoteža hormona i obično se puno debljate i tako se to očitovalo i kod mene", ispričala je tada.

Iako je priznala da se često zbog svega toga osjećala tužno, u 40-ima je počela ozbiljnije shvaćati vlastito zdravlje te razmišljati o zasnivanju obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.