Par je posvojio troje djece, a kad su došli kući, stare kuće više nije bilo

Foto: Facebook

OVO je jedna lijepa priča s drugog kraja svijeta koja će nam vratiti vjeru u dobrotu ljudi.

Priča je tužna i sretna, baš kao i život.

Audrey je bila samohrana majka troje malodobne djece kad je doznala da boluje od neizlječivog oblika raka trbuha. Zato se prije odlaska na onaj svijet morala osigurati da će njena djeca doći u prave ruke, u obitelj koja će ih željeti i pomoći im prebroditi majčinu smrt.

Međutim, od bliskih ljudi nije imala koga tražiti tu veliku pomoć i žrtvu, ali se za vrijeme liječenja i terapija zbližila sa susjedima koje do tada još nije dobro poznavala. No upravo su joj Tisha i Kevin, prvi susjedi i roditelji petero djece, postali osobe od povjerenja, a djeca su se u međuvremenu još više zbližila.

Kako je njeno stanje iz dana u dan postajalo sve lošije, odlučila je pitati susjede, donedavno samo poznanike, bi li htjeli nakon njene smrti uzeti njeno troje djece. Tome se nadala svim srcem, jer u domu s toliko djece mora biti ljubavi za sve, iako je dom Tishe i Kevina već tada bio prilično tijesan i za njihovu brojnu obitelj.

Naravno, Tisha i Kevin su pristali, no to nije sve od sretnog završetka za Audreynu djecu.

U priču se uključila i lokalna TV mreža FOX5 Las Vegas i njihova ekipa Surprise Squad koja je deseteročlanoj obitelji odlučila darivati novi, veći dom.

Ideja je doduše stigla od Tishe koja im je pisala, jer im je za službeno posvojenje trebalo napraviti manje preinake u kući, odnosno pregraditi dio zidom, kako bi djeca imala potreban prostor. Koji se zakonski traži kod posvojenja.

Nije prošlo dugo i ekipa je došla na teren, no umjesto zida "stvorili" su novu kuću.

Uspjeli su u četiri dana napraviti velike preinake na njihovoj kući tako da svako dijete dobije svoj zasluženi prostor i tako su ovaj nesebični čin bračnog para nagradili novom kućom.

I ne samo kućom...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.