Ovu majku čak ni porod ne može zaustaviti od obrazovanja

Foto: facebook

SVAKI put kada pomislite da je porod izuzetno težak i da ne znate kako ćete ga preživjeti sjetite se upravo ove žene - ona je za vrijeme poroda uspjela viralnim putem položiti test iz psihologije.

Koncentraciju joj nisu omeli ni trudovi koji su u trenucima kada je fotografija snimljena bili na svake tri minute. 
 
Riječ je o mladoj mami Tommitrise Collins  iz Georgije koja je unatoč trudnoći čvrsto odlučila nastaviti školovanje kako bi sebi i svojoj kćerki omogućila bolji život. 
 
Fotografiju je za vrijeme pisanja testa snimila njena sestra, a u postu kojeg je sama Collins stavila na Facebook napisala je: unatoč bebi i porodu ne želim svoje osobne i profesionalne ciljeve staviti iza nas. To što ću postati majka i što sam toliko mlada ne znači nužno da ću sve ostalo prepustiti struji. "Ja jako želim da moje dijete odrasta u komforu kojeg zaslužuje i baš zato što sam mlada, i što ću biti mlada majka to ne znači da ću biti loša majka kako to većina očekuje!" 
 
Sam porod trajao je oko 20 sati, a test je ispunjavala gotovo pet sati s prekidima kada ju je jako boljelo. No, trudovi ju nisu omeli s obzirom da je bila odlučna u nakani da ga položi te da po rođenju svoje bebe može bezbrižno uživati u njoj. 
 
Spomenimo i to da je test, naravno, uspješno položila, no ne s ocjenom koju je priželjkivala pa ga je naknadno ponovno ispunjavala i dobila četvorku. 
 
Inače ova si je mlada majka zacrtala da će do kraja sljedeće godine uspjeti dobiti prvostupanjsku diplomu iz kriminalnog prava. 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.