Ovi detalji otkrivaju da Meghan Markle možda ipak nosi djevojčicu

Foto: EPA-EFE

PRIJE nekoliko dana pojavila se informacija da Meghan Markle nosi dječaka. Naime, Markle je otputovala u New York gdje su joj prijatelji pripremili zabavu darivanja bebe. 

U jednom luksuznom hotelu se, navodno, okupilo 15 najbližih prijatelja bivše glumice. Brojni novinari i fotografi su kampirali ispred hotela i tako uočili da glumica Abigail Spencer na zabavu stiže s plavom vrećicom u rukama zbog čega je zaključeno da je kraljevska beba muškog spola.

No sada se na društvenim mrežama pojavilo puno detalja koji ukazuju da je ipak riječ o djevojčici.

Na zabavi su bili posluženi ružičasti kolačići, a ta boja pojavila se i u prekrasnim cvjetnim aranžmanima koje je na Instagramu objavila Lewis Miller.

Vojvotkinja je cvijeće nakon zabave donirala organizaciji Repeat Roses koja ga reciklira i donira humanitarnim organizacijama u New Yorku. Tako je cvijeće, između ostalog, završilo u bolnicama na odjelima u kojima se odrasli i djeca liječe od raka.

Fotografi su uočili i ružičasti aparat za šećernu vunu, no Meghan Markle i princ Harry spol bebe ne namjeravaju otkriti prije rođenja bebe jer tako nalaže kraljevska tradicija pa bi se točna informacija trebala znati tek u travnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.