Orlando Bloom tetovirao ime sina, a fanovima nije promaknula greška

ORLANDO Bloom jučer je na svojem Instagram profilu objavio novu tetovažu u čast svog devetogodišnjeg sina Flynna Christophera, kojeg je dobio u braku s bivšom ženom Mirandom Kerr. Slatka i inovativna tetovaža na prvu se čini odličnom idejom, no ubrzo nakon objave obožavatelji su primijetili nešto neobično na njoj.

Ispod crno-bijele fotografije Bloom je napisao: "Nova tetovaža, možete li pogoditi za koga?"

Na što je jedan obožavatelj odgovorio: "Ako je ovo Morseova abeceda, a htio si da piše Flynn, moram ti reći da imaš grešku na njoj", a drugi je dodao: "Ovo je jako lijepa ideja i tetovaža predivno izgleda, ali ako se uistinu radi o Morseovoj abecedi, na ruci ti piše Frynn."

 

Nedugo nakon toga majstor koji je tetovirao Blooma na svojem profilu objavio je tetovažu i priznao pogrešku. U njegovoj objavi piše: "Prekrasni podsjetnik za @orlandobloom na njegovog sina i da, nedostaje jedna točkica, znamo i popravit ćemo grešku."

Bloom i Kerr su Flynna dobili u siječnju 2011., a dvije godine kasnije su se razveli. Oboje su nastavili sa životima, a Bloom je trenutno zaručen za pjevačicu Katy Perry. Prije nekoliko tjedana Perry je objavila slatku objavu u čast njegovog 43. rođendana. Par je prvi put primijećen početkom 2016. godine, a njihova dosta turbulentna veza za sada je okrunjena zarukama u veljači 2019.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.