Očevi dali podršku kćerima na potpuno neočekivan način pa postali zvijezde

JEDINI odgovor koji trebate dati nekome tko ustvrdi da cheerleading nije sport i nije težak je: “Probaj se ti onda baviti time.” U prilog tome ide i snimka u kojoj grupa očeva iz New Jerseyja izvodi relativno kompliciranu, ali i prilično urnebesnu koreografiju da bi pružila podršku svojim kćerima koje se bave tim sportom.

Video je snimljen 1. ožujka tijekom natjecanja navijačica u srednjoj školi Timber Creek u Sicklervilleu, a prikazuje grupu od 20 očeva koji u dvije i pol minute izvode koreografiju koja je kod publike izazvala potpuno oduševljenje. Iako su oni željeli samo impresionirati svoje kćeri, pohvale su dobili i od Rachel Amato, trenerice ekipe navijačica.

“Razvalili su. Bili su odlični i ne možemo biti ponosnije na njih”, rekla je Rachel.

Grupa očeva naziva Daddy Bolts počela je trenirati na prijedlog kćeri glavne trenerice. Ideja je bila da na zabavan način daju do znanja kćerima koliko ih podržavaju, ali i da se međusobno povežu i shvate da se zapravo radi o napornom i teškom sportu.

“Imam potpuno novi pogled na svoje kćeri i poštovanje prema sportu kojim se bave”, rekao je Jason Shafer, jedan od očeva koji su nastupali. Nakon nastupa očevi su odlučili da će nastupiti i sljedeće godine, a žele i poslati poruku svima da je cheerleading sport kojim se mogu baviti i muškarci i žene i podići mu popularnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.