Nakon tragične smrti kćeri, skijaš Bode Miller zaplivao sa sinom

Foto: Instagram

NEKOLIKO sati nakon što je objavila srcedrapajuću fotografiju posljednjih trenutaka sa svojom kćeri, Morgan Beck Miller provela je vrijeme uz sina i supruga u bazenu.

Trudna 31-godišnjakinja objavila je video u kojem njezin suprug, poznati skijaš Bode Miller, i njihov trogodišnji sin Nash plutaju u vodi.

''Pogodite tko je pobijedio'', napisala je uz snimku dvojca koji se smije u bazenu. Zahvalila je i školi plivanja u kojoj je dječak usvojio vještine potrebne za siguran boravak u vodi.

Morgan je ovaj video objavila devet tjedan nakon što se njezina 19-mjesečna kći Emeline Grier utopila u bazenu susjeda.

Od tragičnog gubitka Morgan se posvetila podizanju svijesti o sigurnosti u vodi.

''Često želim uroniti u videe i fotografije i izvući te'', napisala je ranije ovoga mjeseca. ''Tražim načine da te vratim kako bi naša obitelj ponovno bila potpuna. Kako bi naša srca bila potpuna. Užasno nam nedostaješ, ljubavi.''

Morgan je otkrila i da se najveći postotak utapanja događa kada roditelji to najmanje očekuju.

''Do skoro 70 posto utapanja dolazi kada uopće ne očekujete da su vam djeca blizu vode. Kada mislite da su u sobi i igraju se ili na kauču gledaju televiziju. Uvijek budite svjesni vode i postavite koliko god možete prepreka između djeteta i vode (lokota, vrata s alarmom, ograde oko bazena). Nitko od nas nije imun na poražavajuću statistiku koja mijenja živote. Može se dogoditi jako brzo i zauvijek promijeniti vaš svijet'', upozorila je Morgan.

Podsjetimo, 19-mjesečna Emeline se utopila 9. lipnja u bazenu prijatelja kod kojih je obitelj odsjela na odmoru. Majka je bila nekoliko koraka dalje i shvatila je da kćeri nema kraće vrijeme. Pronašla ju je u bazenu, izvukla i pozvala hitnu pomoć. Djelatnici su odmah počeli proces reanimacije i djevojčica je prevezena u obližnju bolnicu, no liječnici su mogli samo proglasiti smrt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.