Michael Douglas obavio rijetku fotku svoje odrasle djece s odmora na Karibima

MICHAEL DOUGLAS i Catherine Zeta-Jones dobili su svoje prvo dijete 1998. godine, sina Dylana. Ranije te iste godine Douglas se službeno razveo od bivše supruge, s kojom ima sina Camerona. Sa Zetom-Jones u bračne vode stupio je 2000. godine, a kćer Carysin dobili su 2003.

Mediji su pisali da su se Douglas i Zeta-Jones razdvojili i razmišljali o razvodu 2013., iako su se te iste godine pomirili. Kad su u pitanju njihove roditeljske dužnosti, glumac je u intervjuu za Entertainment Tonight progovorio o zanimljivostima u životu svoje kćeri, gdje je izrazio zadovoljstvo što joj može dati savjete o ophođenju s potencijalnim partnerima.

Izjavio je: "Dajem puno neželjenih savjeta, što nije sjajna ideja, ali ne mogu si pomoći!" Potom je progovorio o zbližavanju sa Zetom-Jones tijekom njihovog braka i istaknuo da je sretan što je ima za ženu. "S godinama sam naučio samo, znate, poštovati i cijeniti. A dio toga je i starenje jer vam je preostalo ograničeno vrijeme i možete ga učiniti najljepšim mogućim", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.