Meteorologinja s dvogodišnjim sinom u nosiljci vodila vremensku prognozu

Foto: Facebook

METEOROLOGINJA Susie Martin prošlog je tjedna uživo odvodila vremensku prognozu uz pomoć neobičnog asistenta. U nosiljci je na leđima imala svog dvogodišnjeg sina.

Tvrtka za koju Susie radi, Praedictix, podijelila je isječak na svom Facebook profilu gdje je vrlo brzo postao popularan. 

“Nažalost, njen asistent je spavao na poslu. Ispričavamo se zbog neugodnosti”, napisali su uz video koji je podijeljen skoro 15 tisuća puta.

Mnogi su čestitali Susie na promoviranju nošenja djeca u nosiljkama, dok su drugi zahvalili njenim šefovima koji podržavaju majke koje rade. 

Nošenje djece u nosiljkama je metoda kojom bebu ili dijete držite blizu sebe i povezujete se jer dijete tako uključujete u svoje svakodnevne aktivnosti, stoji u pojašnjenju organizacije Babywearing International.

Naime, nošenje djece promovira povezivanje, dojenje, pomaže u borbi s postporođajnom depresijom i olakšava brigu o djetetu. Stručnjaci smatraju da bebe koje vrijeme provode u nosiljkama bolje spavaju, jedu i rastu. Liječnici William i Martha Sears mišljenja su da nošena djeca manje plaču, pravilnije dišu i više uče o svijetu koji ih okružuje od djece koja nisu nošena.

Postoje četiri vrste nosiljki, a to su marama, sling, mei tai i nosiljka s kopčama poznatija kao klokanica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.