Meghan Markle i princ Harry nakon rođenja bebe morat će slijediti stroga pravila

Foto: EPA-EFE

MEGHAN MARKLE i princ Harry nakon rođenja djeteta naći će se pred nizom strogih pravila koja moraju slijediti. U prvim danima glavnu riječ po pitanju svih odluka imat će Kraljica, piše Express.

Prema pisanju britanskih medija, upravo Kraljica mora biti prva osoba koja će dobiti informaciju o tome da je beba rođena, kao i o tome kako je. Tek nakon te obavijesti Buckinghamska palača će objaviti pisanu izjavu na društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook i Instagram.

Otprilike u vrijeme kada javnost dozna za sretnu vijest putem društvenih mreža, novinari će iz Buckinghamske palače dobiti informacije o stanju majke i djeteta, ali i spolu.

Tek nakon objave svih spomenutih informacija, Markle i princ Harry će moći napustiti bolnicu s bebom. Uobičajeno je da kraljevski par pozira fotografima ispred bolnice s djetetom u rukama. To su učinile Harryjeva majka princeza Diana i šogorica Kate Middleton.

Također, kraljica Elizabeta igrat će važnu ulogu u odabiru imena djeteta. Naime, Express navodi da upravo ona mora odobriti ime i najaviti hoće li postati princ ili princeza. Javnost bi ime, prema protokolu, trebala doznati tek nekoliko dana nakon porođaja.

Službene fotografije bebe objavit će se tek za nekoliko mjeseci, a potom će biti krštena u Engleskoj crkvi u replici haljine izrađene za kćer kraljice Viktorije. Istu haljinu nosili su princ George, princeza Charlotte, princ Louis i još pet kraljevskih beba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.