Marie Kondo pokušat će djecu naučiti čaroliji spremanja

Foto: Instagram

CIJELI svijet zaluđen je revolucionarnom KonMari metodom. Riječ je o načinu spremanja koji je osmislila Marie Kondo, a koji je uvelike promijenio životne brojnih odraslih koji nisu znali kako se riješiti nepotrebnih stvari i izbaciti ih iz svojih domova.

34-godišnjakinja je sada najavila izlazak svoje prve knjige za djecu kroz koju će i najmlađe naučiti kako unijeti takozvanu "iskru radosti" u život.

Ova majka dvoje djece na Instagramu je objavila korice knjige “Kiki & Jax: The Life-Changing Magic of Friendship” koja bi svjetlo dana trebala ugledati 5. studenoga ove godine.

“Inspirirana KonMari metodom, ova knjiga priča priču o dvoje najboljih prijatelja. Kiki je sakupljačica, a Jax razvrstač”, opis je ove ilustrirane knjige za djecu.

Kondo kaže da se nada da će likovi Kiki i Jax inspirirati djecu i obitelji na čišćenje i radost.

Inače, Kondo je izdala već četiri knjige o svojoj slavnoj metodi spremanja koja ima jedinstven pristup. Cilj je pregledati sve stvari koje imate i zadržati samo one koje u vama bude "iskru radosti". Uspjeh knjiga doveo je i do popularne Netflixove serije "Tidying Up with Marie Kondo" u kojoj autorica metode pokazuje ljudima kako organizirati i očistiti domove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.