Mama otkrila tajne bebinog govora tijela u viralnom videu

MAJKA troje djece postala je viralna na internetu nakon što je navela nekoliko naznaka koje bi mogle otkriti što beba osjeća, točnije je li pod stresom zbog gladi ili sita.

U svom TikTok videu Megan je rekla da bebe obično stisnu šakice kad su gladne i polako opuštaju ruke kad su site. Roditelji često nagađaju o potrebama svoje bebe, stoga poznavanje ovih znakova može pomoći.

@thehawkinsfamily Follow for more tips and examples! ☺️ #newborn #2monthsold #baby #momlife #newborntips #babytips #babytipsandtrick #newmom #newmomtips #babycues #babycue #newbornbaby #motherhood #cutebaby ♬ Send Me on My Way - Guy Meets Girl

U objašnjenjima uz video Megan je napisala: "Sve su bebe različite. Mogu imati različite znakove. Upravo ovo radi moja beba! Nadam se da će pomoći!" Video prikazuje njenu dvomjesečnu kćer dok je hrani na bočicu i bilježi pokrete njezine ruke.

Prije hranjenja njezina kći stišće obje šakice, a kako pije sve više mlijeka, počinje se i opuštati i otpuštati ruke. Prema Healthlineu, ovo ponašanje je potpuno normalno i može pomoći u prepoznavanju bebinih osjećaja.

Razumijevanje znakova koje bebe pokazuju olakšat će vam da shvatite što im treba i kada

Kratki video od tad je premašio više od 13.1 milijun pregleda, a roditelji koji su ga pogledali ostali su zapanjeni te su požalili što nisu ranije znali za ove znakove.

"Kako to tek sad doznajem? Moj sin sada ima 15 godina", napisala je jedna mama.

"Moj sin bi također stiskao šake i savijao nožne prste kad bi ga mučili plinovi, ovi znakovi mogu uštedjeti sate plakanja", dodala je druga.

"Najbolji savjet koji mi je medicinska sestra ikad dala! Ruke su opuštene kad je beba sita, a stisnute kada je gladna", napisala je treća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.