Mama moli da se vratimo starim proslavama rođendana: "Moje dijete je jednako sretno"

Screenshot: TikTok

MAMA Amber Cimiottibiz je u videu objavljenom na TikToku poslala apel roditeljima da se vrate starim i intimnijim proslavama dječjih rođendana. Amber smatra da su današnje proslave previše raskošne i predstavljaju nepotrebno trošenje novca.

Iako se njezina ideja možda neće svidjeti nekim roditeljima, Amber je istaknula dobar argument zašto ovako razmišlja. Rekla je da je za treći rođendan svog sina pozvala najbližu obitelj i prijatelje te da su samo imali pizzu i tortu. 

"Nisam nikoga unajmila, nisam unajmila skakaonicu na napuhavanje, bojanje lica, nismo imali veliki zid od balona, sami smo radili dekoracije", rekla je i dodala da je moral priče da je cijela proslava bila vrlo jednostavna iz nekoliko razloga. 

Kao prvi razlog ističe da ni ona ni njezin suprug nisu imali raskošne rođendanske proslave, ali su uvijek bili sretni. "Imamo lijepe uspomene na naše rođendane. Nismo imali sve te dodatne stvari, samo smo imali obitelj i trčali okolo s prijateljima, uz darove, kolače i te tradicionalne stvari", rekla je Amber u videu.

Još jedan razlog je taj što je planiranje proslava često stresno i iscrpljujuće. "Puno stvari sam radila za svoju djecu u prošlosti za rođendane, a oni su uvijek bili iscrpljujući i pomalo stresni, da budem iskrena", ispričala je i dodala da ova odluka ne znači da njena djeca u budućnosti neće imati velike proslave. 

Na kraju je istaknula da su djeci najvažnije one male stvari. "Napuhali smo puno balona koji su ga dočekali kad se probudio. Ukrasili smo kuću dok je spavao i pripremili zabavne krafne. Sve te stvari ne koštaju puno novca, a učinile su ga tako sretnim. Osjetila sam pet posto stresa koji sam osjetila na prethodnim rođendanima, a moje dijete je jednako sretno", ističe ona.

@ciaoamberc hubby has been traveling the entire week so i was on my own so the simple birthday was actually achievable #birthday #kids #toddler #birthday #kidsbirthday ♬ original sound - Ciao AmberC
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.