Mama influencerica šokirala priznanjem: “Bila sam mršava zahvaljujući kokainu”

Foto: Instagram

BIVŠI australski model, a danas mama influencerica, Ruby Matthews šokirala je fanove nezdravim načinom života koji je vodila kako bi ostala mršava.

Iskreno je odgovorila na pitanje fana koji ju je pitao kako je prije rođenja djece bila toliko mršava.

''Konzumirala sam kokain, pušila cigarete, pila puno crne kave i dijetalnih gaziranih pića'', napisala je na Instagramu, a prenosi news.com.au.

''Jela sam i tapase. Moj život se sastojao od tapasa i kokaina'', pojasnila je 25-godišnjakinja.

Njene fanove zanimalo je kako je održavala težinu od 54 kilograma.

''Mnogi ljudi ne razumiju kako mogu jesti, a istovremeno biti mršava. Vrlo je jednostavno skriti ovisnost, a ljudima to nije jasno. To vrijedi u slučaju ovisnosti, depresije i tjeskobe'', kaže Matthews.

Tvrdi da nije jedina koja je vodila takav nezdravi životni stil, nego da je to uobičajeno među modelima i influencerima.

''Moram biti oprezna što ću reći, ali u industriji influencera svatko voli kokain. Tako većina održava liniju pa sam to činila i ja'', dodaje.

Ona je sve promijenila kada je doznala da je trudna.

''Nisam znala da sam trudna. Bila sam mršava, puno izlazila i nitko nije mislio da uopće mogu ostati u drugom stanju'', priznala je u videu koji je objavila.

Danas je majka dvoje djece koja često objavljuje fotografije svojih sinova Marsa i Rocketa. Ima deset kilograma više nego prije rođenja djece.

''Koju razliku naprave četiri godine... Nemam više želju izgledati mršavo. Od modela se očekuje određen izgled. Vidim da se stvari polako mijenjaju, ali mislim da je ludo da koristimo izraz plus-model. Zar modeli ne mogu biti svih oblika i veličina?'' zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.