Kim Kardashian objavila prvu fotografiju sinčića Psalma

Foto: Instagram

REALITY zvijezda Kim Kardashian West prvi je put izbliza pokazala sina Psalma uz jednostavan opis "Psalm Ye".

Fotografija Psalma obara rekorde. U samo nekoliko sati je prikupila više od pet milijuna lajkova.

Kim Kardashian nije pojasnila je li Ye, ujedno i nadimak njegovog oca Kanyea Westa, srednje ime jednomjesečnog dječaka. Par nije objavio ni srednja imena svoje ostale djece, Chicago, Sainta i North.

Fotografija je objavljena točno mjesec dana nakon što je dječak stigao na svijet. Rodila ga je surogat majka jer je Kim strahovala od komplikacija u trudnoći. Naime, dok je nosila North i Sainta, dijagnosticirana joj je preeklampsija.

Iako su obje trudnoće rezultirale zdravim bebama, reality zvijezda se susrela sa stanjem koje se naziva Placenta accreta, a riječ je o posteljici koja je abnormalno srasla sa stijenkom maternice što izaziva zakašnjeli porođaj maternice, pojašnjeno je u Medicinskom priručniku dijagnostike i terapije.

To je slučaj u tri od tisuću trudnoća, a rezultira značajnim gubitkom krvi što u rijetkim slučajevima može dovesti i do smrti.

''Liječnik je morao gurnuti cijelu ruku u mene i odvojiti posteljicu od maternice te je ostrugati noktima. Moja mama je plakala, nikad u životu nije to vidjela. Porođaj je bio relativno lak, ali to što sam poslije prošla je najbolnije iskustvo u životu'', otkrila je Kardashian nakon rođenja kćeri North 2013. godine.

To je bio razlog zbog kojeg su se Kim i Kanye u slučaju treće i četvrte trudnoće odlučili za surogat majku pomoću koje su dobili kćer Chicago i sina Psalma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.