Kim i Kanye objavili kad stiže beba broj 3, a fanovi se već šale s imenom

Foto: Instagram

PONOSNI roditelji objavili su sretnu vijest. "Beba broj 3 stiže već u siječnju", te dodali - "Beba mora biti zdrava!"

Rekla je to ponosna Kim koja je zbog želje za velikom obitelji unajmila surogat majku koja će u siječnju, nije rečeno otprilike kada točno, roditi njihovu bebu. Sve su to već poznate činjenice, kao i Kimina dijagnoza, zbog koje su joj liječnici savjetovali da više ne rađa.

Ona je, za one koji to još nisu znali, imala problema s posteljicom. Placenta Accreta je stanje u kojemu posteljica abnormalno sraste sa stijenkom maternice, zbog čega je svaka sljedeća trudnoća prilično opasna i za nju i za plod.

Kim je navodno mjesecima tražila idealnu ženu, trebala je ispunjavati brdo uvjeta, a najvažniji je da se hrani i živi zdravo.

"Moramo znati da će surogat mama učiniti apsolutno sve što bih činila i ja da je nosim. To znači da mora strogo paziti na sebe i na prehranu kako bismo znali da će beba biti zdrava", naglasila je Kim. Javnost je oduševljeno prihvatila vijest, a kako još nisu otkrili nikakve druge detalje: spol, ime, želje... javnost je odmah počela sa špekulacijama.

Ostaje primjerice South, no osim što je ta ideja prilično predvidljiva, Kim je nedavno na taj prijedlog izjavila: "South? Mislim da nešto gluplje već dugo nisam čula."

Onda se javnost sjetila Eastona, ali je Kim opet vratila kako uopće ne razmišljaju u tom smjeru.

E, kad već razmišljaju o svemu, i sve su opcije očito otvorene, uvalili su se Irci s pitanjem: "A da se zove Ireland?"

"Ahahah nek bude Northern Ireland!", dodali su ostali na drugim portalima.

I nije to sve. Prijedlozi su se manje više oslanjali na već viđen obrazac odabira, pa se spominju Winter, Noble, Duke, Justice, Royal... čak i Jesus.

Imena koja bi oni komotno mogli dati svom djetetu, bez obzira na spol. Dokazali su to već dva puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.