Khloe Kardashian odabrala je krsnu kumu za kćer True

Foto: Instagram

I prije rođenja kćeri True, reality zvijezda Khloe Kardashian odabrala je kumu djevojčici. Odlučila je da će to biti njezina sestra Kim Kardashian West, iako izbor nije bio jednostavan.

“Uvijek planiram, volim biti pripremljena. Takva sam. Uvijek sam mislila da će Kourtney biti kuma mom djetetu, ali u posljednje vrijeme vidim da je Kimberly osoba kojoj gravitiram kad je u pitanju majčinstvo. Težak je izbor između njih dvije”, otkrila je u novoj epizodi showa Keeping Up with the Kardashians.

Kourtney je sestri rekla da treba razmisliti o tome tko ima najbolje vrijednosti kojima želi okružiti kćer i koje će djevojčica iskusiti. Priznala je i da je pretpostavila da će ona biti odabrana.

“Ne shvaćam zbog čega je to nešto o čemu Khloe uopće razmišlja. Moja strast su moja djeca i obitelj, uvijek radimo zabavne stvari i putujemo. Djeca imaju osjećaj slobode, ali imamo i granice pa sam očigledno najbolji izbor”, izjavila je majka osmogodišnjeg Masona, šestogodišnje Penelope i trogodišnjeg Reigna.

Ipak, Khloe je otkrila da se u posljednje vrijeme osjeća posebno povezano sa sestrom Kim koja je majka petogodišnje North, dvogodišnjeg Sainta i sedmomjesečne Chicago.

“Čini mi se da je Kim manje brinula o sebi kad sam bila trudna. Pokušava pomoći da se osjećaš najbolje, izgledaš najbolje i imaš najbolje. Tako je sigurna u sebe i mislim da bi bila nevjerojatna kuma. Odlična je prijateljica i sestra”, dodala je Khloe.

Savjet je tražila i od mame Kriss Jenner.

“Kad se Kendall rodila, razmišljala sam o tome tko mi je najbliži i čiji mi se odgoj i način podizanja obitelji sviđa. Provodiš dovoljno vremena u kući jedne i druge. Promisli gdje bi htjela da ti dijete odrasta, u kojem okruženju. S kim bi se tvoje dijete osjećalo najugodnije i najvoljenije”, rekla joj je Jenner koja u obje kćeri pronalazi dobre strane.

“Kourtney ima neke vrijednosti, ide u crkvu i podigla bi dijete tako da vjeruje u boga. Kim uvijek mora biti sigurna da su djeca tamo gdje bi trebala biti. Vrlo je pažljiva i besprijekorno brine o djeci. Slušaj svoje srce i um, te dvije stvari će ti reći koga bi trebala odabrati.”

Khloe je na kraju odlučila da će to biti Kim jer se s njom više može poistovjetiti kada je odgoj u pitanju. 

“Na kraju dana, ova obitelj je bliska i svi se volimo. Što god da se dogodi, znam da će moja kćer biti u najboljim mogućim rukama bez obzira na to tko joj je zakonski skrbnik”, zaključila je. 

To se nije svidjelo Kourtney koja joj je rekla da ne mora ništa objašnjavati jer ima vlastitu djecu s kojom je zauzeta, dok je Kim rekla kako joj je to iznimna čast.

Kourtney je na kraju dodala kako postoji šansa da Khloe promijeni mišljenje kada postane mama.

“Kad će imati svoju kćer i biti mama, možda će shvatiti da imamo više zajedničkog nego što misli.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.