Kći mame koja čeka 22. dijete priznala: Nikada ne koristim kontracepciju

MILLIE Radford se ušuljala u toalet kuće koju dijeli s mamom, tatom i 17 braće i sestara. Duboko je udahnula i iz torbe izvadila test trudnoće.

Ova 18-godišnjakinja je sedmo dijete najveće britanske obitelji. Naime, njezini roditelji upravo očekuju 22. dijete, a nedavno ih je iznenadila i vijest da će njihova kći tinejdžerica uskoro postati mama, a oni baka i djed.

"Moj je ciklus redovit, tako da sam znala da sam trudna. Ali uplašila sam se što ću to sigurno i potvrditi, ali me brinulo i što će mama reći", priznala je Millie u razgovoru za The Sun.

No čim je test pokazao pozitivan rezultat, strah je zamijenilo uzbuđenje.

"Čudno je da će moje dijete imati tetku koja je samo pet mjeseci starija. Ali nadamo se da to znači da će biti stvarno jako bliske", rekla je komentirajući činjenicu da će ona i mama roditi u skoro isto vrijeme.

Djevojka je zatrudnjela tijekom šestomjesečne veze, ali više nije u ljubavnoj vezi s ocem njezinog djeteta. Ipak, on će biti dio njihovog života.

"Nismo koristili zaštitu. Znala sam da postoji rizik od trudnoće, ali nisam mislila da će biti tako jednostavno ostati u drugom stanju", priznala je te dodala da nije strahovala od spolno prenosivih bolesti jer mu je vjerovala, a i poznaje ga godinama.

Priznaje i da joj nije bilo nimalo jednostavno obavijestiti roditelje da je trudna.

"Moji su me roditelji oduvijek smatrali dobrom djevojkom. Nisu strogi, ali znala sam da kada im kažem, sve će odjednom postati vrlo stvarno. Srećom, nisu bili razočarani. Bili su uzbuđeni", prepričala je buduća mama.

Kako kaže, ne raduje se porođaju.

"Gledajući kako moju mamu djeca čine sretnom, odrasla sam znajući da želim djecu. Ali bila sam uvjerena da ću potražiti pomoć surogat majke. Jedino čega se zaista bojim je porođaj", izjavila je.

No zna da će se s tim morati suočiti, a nada se i da će njezin porođaj biti potpuno prirodan te da neće morati ići na carski rez ili koristiti epiduralnu.

Iako su je na popularnom portalu Mumsnet mnogi korisnici nazvali "neodgovornom" rekavši da si je "upropastila život", Millie kaže: "Moj život nije uništen. Samo sam započela odrastao život prije nego neki drugi moji vršnjaci."

Na kraju, zaključila je kako ne želi imati puno djece poput njenih roditelja. Štoviše, troje djece su njezin maksimum.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.