Kako obući svoju novu figuru nakon bebe?

Foto: 123rf

NOVA beba - novo tijelo. Poznato? S čim prikriti nove nedostatke, kako ih zakamuflirati, a da pritom ne morate promijeniti baš svu garderobu iz ormara. Jer, priznat ćete - skup je to sport posebno ako imate u planu barem se približno vratiti starim mjerama. 

I da se ne bi olako našle u zamci u koje su upale i upadati će još mnoge majke poslije vas - izbor - trenirka i "što me briga što ljudi misle o meni" stav. 
 
Naravno da vas nije briga, to je vaše tijelo, no ipak, sebe radi, ne dajte se uvući u zamku jer toliko je trikova s kojima možete postati ponosna vlasnica svog novog tijela. 
 
Gdje s grudima? 

Mnoge žene nakon poroda muku muče s izazovnim grudima koje s jedne strane žele prikriti čisto da ne budu svima u prvom planu, a s druge, mora ostaviti tu mogućnost da ih po potrebi izvadi van bez da pritom mora skinuti sve sa sebe. 

Klasično rješenje kojim ćete malo poravnati svoja dva nova brdašca zove se rastezljiva potkošulja ili jednostavan top kojim možete zamijeniti klasičan grudnjak s košaricama ili jednostavno navući top preko grudnjaka čime ćete malo prizemljiti svoje grudi i stisnuti ih uz tijelo.
Za više savjeta o gornjem dijelu tijela pogledajte video:

 
Mekani trbuh 

Ma da ste se i u rekordnom roku vratili na svoje stare gabarite trbuh će vam sigurno još barem neko vrijeme biti znatno mekaniji nego prije. Zato pripijene uske majice koje ste nekad možda rado nosili trenutno nisu vaš izbor broj jedan. Logično - jer se u njima ocrtava svaki milimetar viška. 
 
Čime onda zakamuflirati taj srednji, grbavi sloj? Slojevitim odijevanjem. Možda bi najbolji primjer bile majice A kroja, ali ako ne volite način na koji vas taj kroj širi, posegnite za dva sloja - jednim užim i malo dužim koji će vam malo stisnuti trbuh i dati "pasicu" ispod gornjeg šireg dijela te tako privlačiti pogled ispod područja koji ste željele prikriti. Naravno, možete dodati i gornji "sloj" u obliku vestice ili sakoa kojim ćete definirati svoj stil te tako još malo pokriti područje koje želite sakriti od pogleda. 
 
Muče li vas pak stegnute hlače, stiže proljeće, a s njim i potreba za lepršavim hlačama na gumu. Nešto što će u potpunosti eliminirati stezanje i preklapanje trbuha preko pasice hlača. 
 
Više o hlačama na gumu i njihovim kombiniranje pogledajte u videu:

 
Stražnjica - prikriti ili pokazati? 

Sve vi friške mame kojima je bebica ostavila dovoljno dokaza svog postojanja na vašem tijelu, a oni nisu zaobišli ni vašu stražnjicu, jedno pitanje? Želite li ju sakriti ili pokazati? 
 
Jedna od najčešćih grešaka koje rade žene pokušavajući smanjiti svoju stražnjicu taj je da je pokušavaju sakriti dugom i širokom odjećom. No, tako izgledate još veće! Ugledajte se stoga na Kardashianku, jer ako u ničem drugom, barem ima pravo pokazujući svijetu svoju poveću guzu u uskim hlačama. A to zapravo rade sve celebrity mame. I imaju pravo, jer što je veliko samo će se povećati velikom odjećom. Zato drage mame, vlasnice oblije i veće guze, ne bojte se uskih hlača. Jedino na što morate obratiti pažnju jest da one budu dobrog kroja da vam ne spuste guzu, da imaju stražnje džepove koji će privući pogled od oblika, da materijal ne bude proziran (radi celulita), a jednako je važan i odabir boje - da se ne bi odijevale samo u crno. Crna stanjuje, no razmislite prije nego se ucrnite - vi ste majka, volite svoje tijelo kakvo god da je te svojom razigranom odjećom pridonosite veselju sebi i svom djetetu. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.