Govoreći o komplikacijama u trudnoći, Chrissy Teigen slučajno otkrila spol bebe: Ups!

DOK je govorila o komplikacijama koje su dovele do toga da mora biti na krevetu, slavna manekenka Chrissy Teigen je slučajno otkrila spol svog nerođenog djeteta.

"To je tako čudno jer je beba zaista stvarno zdrava. Velik je. Vjerojatno je. On je vjerojatno....Ups! To je bilo glupo", pobjeglo joj je dok je govorila u svom Instagram Storyju.

Njezinim obožavateljima nije trebalo dugo da oduševljeno krenu društvenim mrežama dijeliti informaciju kako u obitelj slavnog para stiže još jedan dječak.

"Najbolje otkrivanje spola ikad", našalili su se njezini pratitelji.

U videu Teigen je također govorila o svojim komplikacijama u prethodnim trudnoćama, rekavši obožavateljima: "Moja posteljica je sranje."

"Uvijek je to bio loš dio moje trudnoće s Lunom", rekla je: "S Milesom ga je jednostavno prestala hraniti. Prestala se brinuti o njemu. Krala sam mu svu hranu jer sam postajala ogromna, ali on uopće nije rastao pa je morao izaći rano, a i Luna je morala doći rano. Oba su me puta inducirali", ispričala je.

Ipak, zaključila je kako njezino dijete dobro napreduje.

"Sve je dobro", rekla je: "Osjećam se jako dobro, ali moja posteljica je jako, jako slaba i uzrokuje da stvarno puno krvarim. U osnovi, to je samo prilično visok rizik."

Podsjetimo, ovo će biti treće dijete Teigen i njezinog supruga Johna Legenda. Par imaju četverogodišnju kćer Lunu Simone i dvogodišnjeg sina Milesa Theodora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.