Gisele priznala da joj bilo mučno od pomisli da će postati pomajka

Foto: Splashnews

DOISTA sam htjela pobjeći od svega kada sam saznala da moj dragi, tada dečko, a sada suprug, očekuje dijete sa svojom bivšom - tako je svoje osjećale opisala slavna manekenka Gisele Bündchen. S pravom, možda bismo rekli, jer nekad doista nije lako biti majka nečijem tuđem djetetu i boriti se za njegovu ljubav i naklonost jednakom mjerom kao i za oca tog djeteta. A riječ je o njenom suprugu Tom Bradyu. 
 
Bilo je to 2007. godine i tada to vjerojatno ne bi ovako otvoreno priznala javnosti, no sada, kada je vrijeme odmaklo, a ona se u potpunosti uživjela u tu ulogu, osjetila je hrabrost da to ipak javno prizna. 
 
"Znate i sami da ta riječ pomajka odmah zvuči kao nešto zločesto. Sjetimo se samo jedne od prvih maćeha za koje smo kao djeca čuli poput Pepeljugine i Snjeguljičine maćehe - pa to su bile toliko negativne ličnosti da nema žene koja bi se htjela naći u toj nezavidnoj ulozi.
 
Meni je to bilo osobito izazovno iskustvo, jer, znate, o tome doista ne razmišljate kada počnete s nekim hodati. Veza je savršena, ljubav cvijeta i taman kada pomislite da vam taj osjećaj ništa ne može pokvariti stiže vijest da bivša s kojom je prekinuo čeka njihovo dijete. prvo što mi je bilo na pameti jest da pobjegnem glavom bez obzira. No, ipak sam ostala. Zbog ljubavi. Bilo je teško, bilo je trenutaka kada sam mislila da to jednostavno neću izdržati. Bilo je ponekad vrlo zbunjujuće za sve nas, no sada, osam godina nakon, naša je veza super, a i njihov je odnos onakav kakav treba biti. 
 
Inače riječ je o Tomovom sinu Johnu kojeg ima sa svojom bivšom Moynahan. John živi s majkom no djelomičnu brigu o njemu vodi naravno i Gisele s obzirom da s Tomom ipak ima obitelj te dvoje zajedničke djece - Benjamina koji ima pet godina te malu dvogodišnju kćer Vivian. 
 
"Naravno da sam s Moynahan u dobrim odnosima. Nije baš da smo si najbolje prijateljice ali često razgovaramo i dogovaramo se zajedno oko njenog sina, mog posinka Johna." - sve ovo Gisele je nedavno ispričala u emisiji CBC Morning u kojoj je promovirala svoju knjigu jednostavno nazvanu "Gisele". 
U emisiji je rekla i o kako se u životu često povodi za mudrim savjetima svojih roditelja, a njen otac jednom joj je rekao kako kvaliteta života vrlo često ovisi o kvaliteti odnosa s drugim ljudima, što je savjet koji joj je također znatno olakšao da prije osam godina prihvati situaciju u kojoj se našla. 
 
A koliku ljubav osjeća prema svom posinku često ističe i na društvenim mrežama pa je tako povodom Johnovog osmog rođendana na Instagramu napisala: "Prije točno osam godina rođen je ovaj mali anđeo. Sretan rođendan najboljem velikom bratu na svijetu. Hvala ti što si u naše živote unio toliko radosti i veselja!" 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.