Dođite na 8. Festival o pravima djece

Foto: Festival o pravima djece 

ŠTO i kako djeca stvaraju, što nam žele reći i poručiti, te na koji način svi zajedno možemo uživati u filmu? Samo su neke od tema koje ćemo vam predstaviti na 8. Festivalu o pravima djece.

U želji da predstave sve programske aktivnosti festivala koji je u potpunosti prilagođen djeci i odraslima s oštećenjem vida i sluha, organizatori će više informacija otkriti sutra na konferenciji za medije, a svima ostalima s početkom nadolazećeg festivala koji će se održavati od 7. - 26. listopada.

Brojne filmske projekcije iz stvaralaštva djece i mladih odvijat će se u 18 gradova diljem Hrvatske.

Debatne projekcije namijenjene su školama, a radionice i nagrađivani filmovi za cijelu obitelj, odvijat će se tijekom listopada u kinu CineStar Novi Zagreb, kinu Tuškanac i u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Festival o pravima djece organizira udruga Alternator, u suradnji s partnerima Uredom UNICEF-a za Hrvatsku, Uredom pravobraniteljice za djecu, Hrvatskim filmskim savezom i kinima CineStar.

Prilagodbu filmskog sadržaja osobama s oštećenjem vida i sluha omogućio je dm.

Više o samom programu, filmovima, projekcijama i lokacijama saznajte na službenoj stranici 8. Festivala o pravima djece. Sve projekcije su besplatne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.