Djevojčica je postala internet senzacija zbog mamine genijalne ideje

JENELLE Wexler je majka 18-mjesečne djevojčice Liberty koja je postala viralna senzacija zbog mamine genijalne ideje.

Naime, majka ju je počela još kao bebu u dobi od tri mjeseca odijevati u kostime pozitivnih uzora žena kroz povijest i današnjicu. Ispod objave ukratko opisuje postignuća tih žena koje su pomogle u oblikovanju društva kakvo je danas.

"Nadam se da će Liberty, kad bude starija, gledati u te fotografije i smatrati ih zabavnima, kao i informativnima. Pokušala sam uhvatiti suštinu bića i emocije tih žena u svojoj kćeri te sam željela skrenuti pozornost na njihove specifične priče i pokazati koliko su djela ovih žena pomogle u oblikovanju društva kakvo je danas. Vjerujem da ove ličnosti i dalje pružaju nadahnuće mladim ženama današnjice da teže ravnopravnosti i pomiču svoje granice", objasnila je Jenelle.

Ideja ove majke odjeknula je cijelim internetom i svakodnevno prima pozitivne reakcije prijatelja i obitelji koji joj daju prijedloge za iduće kostime.

"Stalno mi govore kako im ove fotografije uljepšaju dan i izmame osmijeh na lice što me tjera da i dalje snimam ovakve fotografije. Imam još nekoliko kostima poznatih žena i njihovih priča. Moj stol u blagovaoni prekriven je novim idejama. Moj um stalno radi", izjavila ja majka.

Maya Angelou

Ellen DeGeneres

Princeza Diana

Madonna

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.