Djeca često znaju imati jezive izjave od kojih nam se ledi krv u žilama

Foto: 123RF

DJECA često znaju govoriti smiješne i simpatične stvari, no ponekad riječi koje izlaze iz njihovih usta znaju biti prilično jezive.

Mališani mogu do beskraja pričati na nekom svom jeziku, prepričavati što su primjerice vidjeli u crtanom filmu, kako su proveli dan u vrtiću itd., ali s vremena na vrijeme znaju reći nešto što vam može slediti krv u žilama. 

Neki su od primjera navedeni na jednoj australskoj Facebook stranici gdje su roditelji odlučili podijeliti jedni s drugima najgore stvari koje su ikada čuli od svoje djece. 

"Kad je moj sin imao tri godine svaku večer oko tri sata ujutro čavrljao bi s nekim i smijao se. Kad bismo ga pitali s kime razgovara, znao nam je reći da mu svaku večer dolazi jedan mali dječak koji ga potom budi kako bi se igrali zajedno. To se uvijek događalo između tri i četiri sata ujutro. Kada je bio malo stariji, rekao nam je da ga je brat prestao posjećivati. Sledila sam se od te izjave, jer, da, postojao je blizanac, njegov brat kojeg sam izgubila tijekom porođaja. Ali on to nije znao", svoje je jezivo iskustvo s ostalim roditeljima podijelila jedna mama.

Prema riječima druge mame, njena je kći pak predvidjela njenu trudnoću prije nego li je žena uopće napravila test.

"Jednu sam se večer krenula tuširati kada mi je dotrčala kći, pokazala na moj trbuh i rekla: 'Beba!' Ignorirala sam to tjednima, ali bila je u pravu, bila sam trudna", ispričala je.

Djeca drugih roditelja govorila su da se njihove igračke pomiču same, namiguju im i govore da rade loše stvari dok im u blizini nema roditelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.