Bode i Morgan Miller pratitelje zamolili ideje za ime osmog djeteta

MORGAN i Bode Miller 26. studenog postali su roditelji djevojčice, ali još uvijek nisu pronašli ime koje joj pristaje. Djevojčicu staru sedam tjedana tako zasad zovu Ocho, što na španjolskom znači osam, budući da im je osmo dijete. 

"Teško je jer je njezina osobnost drugačija i mislim da se svi pokušavamo priviknuti na to", rekao je Bode za Today te dodao da obitelj pokušava upoznati djevojčicu prije nego što joj da ime.

Par ima blizance Ashera i Aksela (2), sinove Eastona (3) i Nasha (6), dok im se kći Emeline tragično utopila u dobi od 19 mjeseci 2018. godine. Bode iz prethodne veze ima i sina Natea (8) i kćer Dace (13).

Dok je bila trudna, Morgan je rekla da imenom želi odati počast kćerkici Emeline Grier. Sada je na Instagramu zamolila pratitelje da daju svoje ideje za jedinstvena i kul imena. 

"Bode i ja se ne možemo dogovoriti između Scarlet i Skylar za prvo ime", pojasnila je. Za drugo ime odlučili su da će biti Olivia, ali mu žele pridružiti još jedno. Trenutno dvoje između Khione, što je ime grčke božice snijega, i Grier, čime bi odali počast starijoj sestrici Emeline. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.