Beyonce prvi put iskreno progovorila o teškom porođaju i trudničkim oblinama

Foto: Instagram

SLAVNA Beyonce prije godinu dana rodila je blizance Rumi i Sira, no o bebama sve do sada nije govorila. Za rujansko izdanje poznatog časopisa Vogue, Beyonce je otkrila detalje o komplikacijama koje su se pojavile na kraju trudnoće i prihvaćanju tijela nakon porođaja.

“Na dan kad sam rodila Rumi i Sira bila sam teška 98 kilograma. Dobila sam preeklampsiju i morala sam ležati u krevetu više od mjesec dana. Moje zdravlje i zdravlje djece su bili ugroženi pa sam podvrgnuta hitnom carskom rezu. Proveli smo nekoliko tjedana na intenzivnoj njezi. Moj suprug je bio vojnik i snažna podrška”, otkrila je slavna pjevačica koja je blizance donijela na svijet 13. lipnja 2017.

Tijekom oporavka Beyonce je uložila trud u brigu o sebi te naučila prihvatiti svoje obline. Šest mjeseci kasnije počela se pripremati za Coachella festival u sklopu kojeg je nastupila 14. i 21. travnja 2018.

Njezin povratak na scenu ovoga se puta čekao dulje nego 2012. kad je rodila kćer Blue Ivy Carter. 

“Bila sam opterećena time da moram izgubiti trudničku težinu u tri mjeseca i zakazala sam manju turneju uvjerena kako ću u tome uspjeti. Danas mislim da je to bilo ludo”, kaže Beyonce.

U Beyonce se probudila želja da inspirira druge da vole vlastito tijelo.

“Važno je da žene i muškarci vide i cijene ljepotu svog prirodnog tijela. Zbog toga sam skinula perike i ekstenzije i odabrala malo šminke za ovo snimanje”, dodala je Beyonce koja krasi naslovnicu rujanskog izdanja Voguea.

“Ovih dana moje su ruke, ramena, prsa i bokovi puniji. Imam trudnički trbuščić, ali ne žurim riješiti ga se. On je stvaran. Kad odlučim da želim imati trbušnjake, pretvorit ću se u zvijer i trenirati dok ih ne dobijem. Ali za sada, moj bucmasti trbuščić ispod pupka i ja suđeni smo jedno drugom.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.