Beba odbila mlijeko iz bočice, djed smislio genijalan način da je nahrani

KAD pokušavate natjerati dojeno dijete da uzme bočicu, ponekad ćete naići na bebino odbijanje takvog načina hranjenja. Jedan je djed stvorio vlastitu metodu koja, čini se, djeluje sjajno za dijete, ali i pruža zabavu i smijeh za sve ostale.

U videu koji je Wendy Rangel podijelila na TikToku prikazan je muškarac kako stavlja bocu kroz rupu na majici s natpisom koji glasi: "Moje kumče neće uzeti bocu pa je moj tata nešto probao." Muškarac provjerava izlazi li mlijeko iz dude na bočici, a zatim priljubljuje bebu na svoja prsa, simulirajući dojenje. Ova je metoda ispala vrlo uspješna.

@xo.weendyy To all the dads out there who struggle with their little ones not taking the bottle 😂💀 #fyp #foryou #parati #fypシ #4u #grandchild ♬ original sound - Wendy Rangel

Video je zaradio oko 9 milijuna pregleda. Ljudima u komentarima svidjela se njegova domišljatost i spremnost da učini sve što je potrebno kako bi beba bila nahranjena i sretna.

Brinuti se o tome da beba bude sita i zadovoljna ne djeluje kao težak zadatak, ali ponekad je to vrlo zahtjevno. Bebe imaju svoje navike, a može nas frustrirati kad naiđemo na bebino odbijanje novih metoda koje nastojimo primijeniti. Ovaj je djed doista zaslužio ozbiljne pohvale zbog svog dostignuća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.