Najbolji "homemade" pokloni za Majčin dan

Screenshot: Youtube

NEMATE novca za skupe poklone? Onda imamo nekoliko ideja baš za vas! Usput, otkrit ćemo vam tajnu, svim mamama je mnogo draži poklon oko kojeg su se potrudili svi ukućani od najskupljeg poklona. Donosimo vam nekoliko ideja....

Doručak u krevet neka bude poseban

Sve što će vam bit potrebno je voće, jaje, kruh i mamina omiljena kava. Sastojci su jednostavni kao i priprema. Voće izrežite kalupom u obliku srca i napravite voćni ražnjić. Slično učinite i s pečenim jajetom. Uz doručak poslužite kavu ili u malenu vazu stavite jedan mamin omiljeni cvijet i uživajte u oduševljenju.

Slatki buket

Ispecite mamine omiljene muffine, šlag u koji ste dodali prehrambenu boju dobro istucite da bude čvrst i ukrasite ih. U teglicu za cvijeće stavite "lopticu" od spužve ili stiropora. Pola čačkalice zabodite u muffin, a drugu polovicu utisnite u loptu od spužve ili stiropora. Između cupcakesa umetnite zeleni papir kako bi vaše umjetničko djelo doista izgledalo poput pravog cvjetnog aranžmana.

Čestitka

Uvijek je lijepo pretočiti sve najljepše želje u čestitku, pogotovo ako je čestitka ručno izrađena.

Dizajnirajte šalicu samo za mamu

Plastičnu posudu napunite destiliranom vodom. Potom kapajte u vodu lak za nokte mamine omiljene boje. Poigrajte se s više nijansi. Kada ste dobili uzorak koji vam se sviđa, uronite bijelu šalicu u vodu, a motiv će se preslikati na šalicu. Pričekajte da se osuši i imate malo umjetničko djelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.